Area Panel Agenda

Tuesday 25th May 2021 14:00-16:00

Meeting will be open 15 minutes before start. Anyone requiring help joining the meeting can contact the Community Engagement Team for assistance.

1 14:00-14:05	Welcome Apologies & Introductions, 5 minutes	Verbal
2 14:05-14:20	Actions and minutes from Previous Meeting 4 Actions from Panel Actions List 15 Minutes	
3 14:20-14:25	Positive Community News 5 Minutes	Verbal Brightstore
4 14:25-15:25	Responses to Residents Questions 60 Minutes	Answers to Residents Questions
BREAK 5 minutes		
5	Annual Report 15 Minutes	Ododo Dafe/Joe Williams Presenting
15:30-15:55	Items for Housing Committee Update and Housing Performance Report - 10 Minutes	Verbal + Report Attached
6 15:55-16:00	AOB 5 minutes	Verbal
- End -		